Arivee.dk er en online virksomhed, som har til formål at give danskerne en lækker shopping oplevelse når de leder efter udstyr og inventar til alle dele af hjemmet. Dog primært til køkkenet.

Du kan følge os på facebook og måske endda give et like ved, at trykke her.

Vision

Arivee.dk har en vision om, at skab en virksomhed, som kontakt forsøger at være på forkant med trends indenfor boligindretning, køkkenudstyr og madlavning. Vi vil hele tiden udvide vores sortiment med spændende og innovative prpodukter. Vi forsøger samtidig, at tilbyde billige og effektive løsninger til vors kunder. Vores primære fokus er på produkt, produktinnovation og service.

Mission

Fremadrettet vil vi forstyrke vores koncept om, at sælge nytænkende produkter. Vi vil have fokus på, at kunne opfylde ethvert behov, der måtte være opstået hos den danske forbruger. Derfor vil vi hele tiden forsøge at tage nye men samtidig kvalitetsfulde produkter ind i vores sortiment. Vores priser skal altid været konkurrencedygtig og et centralt element for successen ved Arivee.dk er, at kunderne føler sig trygge ved, at handle hos os. Derfor sætter vi stor vægt på ris og ros og foreslag til forbedring.