Arivee.dk er en online virksomhed, som har til formål at give danskerne en lækker shopping oplevelse når de leder efter udstyr og inventar til alle dele af hjemmet. Dog primært til køkkenet.

Du kan følge os på facebook og måske endda give et like ved, at trykke her.

Vision

Arivee.dk har en vision om, at skabe en virksomhed, som konstant forsøger at være på forkant med trends indenfor boligindretning, køkkenudstyr og madlavning. Vi vil hele tiden udvide vores sortiment med spændende og innovative produkter. Vi forsøger samtidig, at tilbyde billige og effektive løsninger til vores kunder. Vores primære fokus er på produkt, produktinnovation og service.

Mission

Fremadrettet vil vi styrke vores koncept om, at sælge nytænkende produkter. Vi vil have fokus på, at kunne opfylde ethvert behov, der måtte være opstået hos den danske forbruger. Derfor vil vi hele tiden forsøge at tage nye men samtidig kvalitetsfulde produkter ind i vores sortiment. Vores priser skal altid været konkurrencedygtig og et centralt element for succesen ved Arivee.dk er, at kunderne føler sig trygge ved, at handle hos os. Derfor sætter vi stor vægt på ris og ros og forslag til forbedring.