Arivees historie

I 2017 startede 3 unge mænd webshoppen Arivee.dk. Men da de gik hver til sit pga andre projekter, valgte de at sælge deres elskede webshop.

Og her kommer jeg (Linda Rudebeck) ind i billedet. 🙂 I januar 2019 køber jeg webshoppen. Jeg altid har haft en drøm om at blive selvstændig iværksætter og Arivee.dk var den perfekte mulighed for at udvikle min interesse og mig selv. Jeg var “ny” i faget, men er kommet langt. Nu er shoppen min øjesten og jeg har allerede lært en masse om købmandskab. Har fået shoppen op på et niveau hvor salget er steget væsentligt alene på den tid jeg har haft shoppen og driver den dag i dag nu 2 virksomheder, som jeg kan være stolte af.

Måske jeg skal fortælle lidt om hvem jeg er 🙂 Mit navn er Linda Rudebeck, en selvstændig kvinde som elsker udfordringer og har mange gode ideer og altid mange bolde i luften.

Om Arivee.dk

Arivee.dk er en online virksomhed, som har til formål at give danskerne en lækker shopping oplevelse når de leder efter bageudstyr og lækre produkter til køkkenet.

Vision

Arivee.dk har en vision om, at skabe en virksomhed, som konstant forsøger at være på forkant med trends indenfor boligindretning, køkkenudstyr og madlavning. Vi vil hele tiden udvide vores sortiment med spændende og innovative produkter. Vi forsøger samtidig, at tilbyde billige og effektive løsninger til vores kunder. Vores primære fokus er på produkt, produktinnovation og service.

Mission

Fremadrettet vil vi styrke vores koncept om, at sælge nytænkende produkter. Vi vil have fokus på, at kunne opfylde ethvert behov, der måtte være opstået hos den danske forbruger. Derfor vil vi hele tiden forsøge at tage nye men samtidig kvalitetsfulde produkter ind i vores sortiment. Vores priser skal altid været konkurrencedygtig og et centralt element for succesen ved Arivee.dk er, at kunderne føler sig trygge ved, at handle hos os. Derfor sætter vi stor vægt på ris og ros og forslag til forbedring.